[INFO] "Nasi" dilerzy

Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• huby_c
    odpowiedział(a)
    Hubert Cieśla
    Skoda Polbis Auto Toruń
    tel. +48 532-950-934
    mail. [email protected]

Ogłoszenia z serwisu otomoto/olx są też pode mną.
    Ostatnio edytowany przez spj; 5971.

Zostaw komentarz:

• spj
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez huby_c Zobacz wpis
    Prawda, kolega Jarek zmienił branże, jednakże w jego zastępstwie chciałbym kontynuować politykę cenową oraz jakościową. Jeżeli ktoś z użytkowników szuka lub myśli nad zakupem - zapraszam do kontaktu - postaram się przygotować jak najbardziej korzystną ofertę cenową.
    Witaj. Może podałbyś jakiś kontakt do siebie poza Wiadomością Prywatną przez forum?
    Chociaż nietrudno Cię znaleźć na stronie dilera
    Ostatnio edytowany przez spj; 5971.

Zostaw komentarz:

• huby_c
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez marpol Zobacz wpis
    Jarek104 z Torunia już nie współpracuje ze Skodą. Wiem z pierwszej ręki, bo przygotował mi ofertę, ale obraził się na Skodę i jednocześnie na mnie. Gdybym nie napisał do salonu, to bym się nie dowiedział o jego rezygnacji. Ech, to się nazywa ludzkie podejście...
    Prawda, kolega Jarek zmienił branże, jednakże w jego zastępstwie chciałbym kontynuować politykę cenową oraz jakościową. Jeżeli ktoś z użytkowników szuka lub myśli nad zakupem - zapraszam do kontaktu - postaram się przygotować jak najbardziej korzystną ofertę cenową.

Zostaw komentarz:

• marpol
    odpowiedział(a)
    Jarek104 z Torunia już nie współpracuje ze Skodą. Wiem z pierwszej ręki, bo przygotował mi ofertę, ale obraził się na Skodę i jednocześnie na mnie. Gdybym nie napisał do salonu, to bym się nie dowiedział o jego rezygnacji. Ech, to się nazywa ludzkie podejście...

Zostaw komentarz:

• ruwado
    odpowiedział(a)
    padre masz przecież wyżej namiary do dilerów. Pisz do nich.

Zostaw komentarz:

• ruwado
    odpowiedział(a)
    padre masz we wcześniejszych postach namiary do dilerów! Tu nikt Ci oferty nie wklei.

Zostaw komentarz:

• padre
    odpowiedział(a)
    Witam,

Poszukuję dobrej oferty cenowej na nową Octavię RS 4x4. Z dodatkami wychodzi kosmiczna cena, więc może uda się jakieś rabaty
    Jeżeli ktoś może pomóc, prośba o info.

Dzięki

Zostaw komentarz:

• padre
    odpowiedział(a)
    Witam wszystkich,
    Chciałbym kupić nową Octavkę RS 4x4. Auto z dodatkami wychodzi kosmiczne pieniądze, więc szukam jakiejś dobrej oferty z dużymi rabatami

Jeżeli ktoś może pomóc, prośba o info.

Dzięki

Zostaw komentarz:

• Pabi
    odpowiedział(a)
    Ja również chciałbym szczególnie polecić wszystkim kontakt z Rafałem z Łodzi, Robertem z Wieliczki i Jarkiem z Torunia. Od wszystkich dostałem błyskawiczną odpowiedz z bardzo dobrymi ofertami tylko minimalnie rózniącymi sie od siebie. Z kontaktów byłem na tyle zadowolony, ze na ostateczną decyzje miał wpływ głównie najdogodniejszy dojazd.

Zostaw komentarz:

• Rafall
    odpowiedział(a)
    Zgodnie z obietnicą kończę opowiadanie...

Zamieszczone przez Rafall Zobacz wpis
    (...)
    Rafał z Łodzi (rafi22) – tak jak Jarek z Torunia, klasa premium wśród sprzedawców. Pełne zaangażowanie przy konfiguracji auta, szybkie odpowiedzi na zmiany w konfiguracji, szczegółowe wyjaśnienia i podpowiedzi. W przypadku większych wątpliwości (np. wersja kolorystyczna pakietu dynamic) podpowiedź poprzez organizację i prezentację obu wersji na żywo. Oferta cenowa bardzo atrakcyjna (ten sam poziom co Jarek). W związku ze zmianą sytuacji i podejścia do finansowania również szybka reakcja i pomoc w znalezieniu najlepszego rozwiązania.
    Kontakt do Rafała: [email protected], 697 083 678

Do Łodzi mam bliżej niż do Torunia i był to jeden z głównych argumentów za ostatecznym wyborem. Auto zamówiłem u Rafała. Finał transakcji planowany na początku roku… gdy stanę się już właścicielem wrócę i poinformuję jak wyglądała sprawa na finiszu.
    Sprawa trochę się przeciągnęła, ale wszystko to w kontrolowany sposób i od początku do końca z myślą o kliencie (mnie). Początkowo auto miało być z wyprzedaży rocznika, ale gdy tylko dowiedzieliśmy się o różnych ograniczeniach (w szczególności rabatowych) i zderzyliśmy je z pozytywami zakupu odświeżonego modelu (O3 FL) zdecydowałem o zmianie zamówienia. Rafał tak pokombinował, że wyszedłem na tym idealnie i jestem bardzo zadowolony.
    Co prawda Rafał zarzekał się, że nie ma co przejmować się tematem i z jego strony nie ma problemu, ale jestem przekonany że musiał się sporo nagimnastykować aby sprawę przekierować na nowe tory... Sama końcówka w mega przyjemnej atmosferze, kilka kłopocików proceduralnych po stronie banku, ale nie zmieniło to mojego odbioru całości. Zdecydowanie polecam Rafała, a każdego zainteresowanego zakupem nowej Skody zachęcam do kontaktu z Rafałem.

rafi22 jeszcze raz dziękuję!

Zostaw komentarz:

• River
    odpowiedział(a)
    Panie i Panowie zajmuje się zawodowo brokerką samochodów nowych, także polecam się na wypadek gdyby, ktoś szukał różnych marek.

Specjalizuje się w markach premium czyli Audi, BMW, Mercedes, Subaru i Volvo. Ponadto jestem w stanie przedstawić bardzo dobre oferty na takie marki jak KIA, Hyundai, Opel, Nissan, Ford czy też inne tylko prosiłbym wówczas o zapytanie jeśli ktoś szuka jakiejś innej marki. Z aut użytkowych-dostawczych mogę zaproponować VW i Fiata w najlepszych cenach. Niestety co mnie smuci, nie mam póki co w ofercie Skody

Kontakt (proszę w miarę możliwości o powołanie się na to forum):
    [email protected], kom. 517-195-638 Łukasz,

Pozdrawiam i zapraszam do kontaktu,
    Ostatnio edytowany przez River; 41340.

Zostaw komentarz:

• jimw
    odpowiedział(a)
    Jeśli mamy kogoś w salonie BMW to proszę o namiary.

Dzięki!

Zostaw komentarz:

• wojlan
    odpowiedział(a)
    Witam, skoro lista "nasi dilerzy" wciaz sie powieksza to i ja chcialem polecic od siebie pana Piotra Giersza z Minska Maz. +48 600 094 580 [email protected] : bardzo dobry kontakt osobisty, tel. i mailowy, profesjonalne podejscie do klienta , pomoc w wyborze opcji przy konfiguracji auta ktore okazaly sie malo "przydatne" i wysoka kultura osobista. Nie znam jeszcze daty kiedy auto bedzie wyprodukowane ale jak do tej pory wszystko przebieglo pomyslnie. Chcialem tez pozdrowic pana Jarka z Torunia ( jego cena okazala sie najlepsza) i posrod pozostalych sprzedawcow ( niektorzy z listy nawet niepofatygowali sie odpisac na maile) zasluguje na uwage rowniez pan Tomasz Pierscieniewski z W-wy (pomimo ograniczen narzuconych odgornie za powazne podejscie do sprawy zakupu auta i szczerosc w wymianie informacji)...

Zostaw komentarz:

• skipper.u
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez ruwado Zobacz wpis
    Zgodnie z sugestią powyżej , podaję swoje dane : Auto Group Luzar - Skoda Wieliczka ul. Jedynaka 4 . Pytać o Roberta
    .Podaję również telefon : 514-600-027 . Służę pomocą w każdej sprawie .Pozdrawiam wszystkich .

Skopiowałem z innego wątku. Kolega sam się ujawnił.
    u Pana Roberta kupiłem swojego Superba
    polecam, bardzo dobra cena i kontakt, wszystko sprawnie i ekspresowo załatwione

Zostaw komentarz:

• Milord
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez ruwado Zobacz wpis
    Zgodnie z sugestią powyżej , podaję swoje dane : Auto Group Luzar - Skoda Wieliczka ul. Jedynaka 4 . Pytać o Roberta
    .Podaję również telefon : 514-600-027 . Służę pomocą w każdej sprawie .Pozdrawiam wszystkich .
    Ja również mogę polecić. Sąsiad kupił pół roku temu Rapida Spaceback w bardzo dobrej cenie. Wszystko przebiegło tak jak powinno. Cena najlepsza spośród otrzymanych ofert.

Zostaw komentarz:

• ruwado
    odpowiedział(a)

Skopiowałem z innego wątku. Kolega sam się ujawnił.
    Ostatnio edytowany przez ruwado; 6444.

Zostaw komentarz:

• skipper.u
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez Rafall Zobacz wpis
    Daniel z Krakowa (danielcio) – bardzo surowy w kontaktach, odpowiedzi w jednym zdaniu, trochę zobojętniale, bez emocji i zaangażowania na początku...
    dokładnie , wysłałem zapytanie z konfiguracją Superba a dpowiedź była taka:

"Witaj
    Samochód wyjdzie ... zł"

a spodziewałem się jakiegoś pdfa z wyceną i wyszczególnieniem
    ale przyznać trzeba że cena była dobra, ale nie najniższa jednak.

Zostaw komentarz:

• mikolaj
    odpowiedział(a)
    Chciałbym polecić sprzedawcę z CARSED Mińsk Mazowiecki, Wojciecha Dejer tel.+48 694 432 732, e-mail: [email protected], można go wpisać w zamian za jaczak1 - Carsed Mińsk Mazowiecki, w ofercie Skoda i VW, który już tam nie pracuje.

P.s. Podziękowania również dla Rafał z Łodzi (rafi22) za pomoc w poszukiwaniach auta.

Zostaw komentarz:

• opoj76
    odpowiedział(a)
    Również polecam forumowicza - Jarek104 - świetny kontakt, świetne ceny. Nie obyło się bez przygód ale mam auto które chciałem
    Odebrane tuż przed świętami

Zostaw komentarz:

• michal.szewczyk
    odpowiedział(a)
    Jeżeli, ktoś szuka Skody, Vw, Audi zapraszam na priv do mnie. Pracuje Auto Wimar Centrum Warszawa, [email protected] telefon: 664 952 501
    Ostatnio edytowany przez eaglemirek; 9082.

Zostaw komentarz:

• Rafall
    odpowiedział(a)
    Za niedługo odbieram swoją Octavię, dlatego chętnie podzielę się moimi doświadczeniami z forumowymi sprzedawcami… Pytałem m.in. w InterAuto Kraków (Daniel), Zimny Auto (Rafał), Z&Z Auto Złomańczuk Toruń (Jarek). Generalnie wszystkich oceniam bardzo dobrze i szczerze polecam. Poniżej kilka zdań o każdym:

Daniel z Krakowa (danielcio) – bardzo surowy w kontaktach, odpowiedzi w jednym zdaniu, trochę zobojętniale, bez emocji i zaangażowania na początku, ale oferta od razu najlepsza.
    Kontakt do Daniela: [email protected]

Jarek z Torunia (jarek104) – super kontakt i bardzo duże zaangażowanie. Jarek od razu próbował wejść z moją skórę i poszukać rozwiązania odpowiadającego wszystkim moim oczekiwaniom. Doskonały doradca (również w kwestiach finansowania), jednocześnie bez zbytniego narzucania się i wciskania wszystkiego co się tylko da. Wręcz przeciwnie – często sugerował zastanowić się nad niektórymi opcjami bo np. nie są warte swojej ceny i w rzeczywistości mało przydatne. Oferta cenowa również bardzo atrakcyjna, nieznacznie wyższa od Danielcia.
    Kontakt do Jarka: [email protected], 664 496 337

Rafał z Łodzi (rafi22) – tak jak Jarek z Torunia, klasa premium wśród sprzedawców. Pełne zaangażowanie przy konfiguracji auta, szybkie odpowiedzi na zmiany w konfiguracji, szczegółowe wyjaśnienia i podpowiedzi. W przypadku większych wątpliwości (np. wersja kolorystyczna pakietu dynamic) podpowiedź poprzez organizację i prezentację obu wersji na żywo. Oferta cenowa bardzo atrakcyjna (ten sam poziom co Jarek). W związku ze zmianą sytuacji i podejścia do finansowania również szybka reakcja i pomoc w znalezieniu najlepszego rozwiązania.
    Kontakt do Rafała: [email protected], 697 083 678

Do Łodzi mam bliżej niż do Torunia i był to jeden z głównych argumentów za ostatecznym wyborem. Auto zamówiłem u Rafała. Finał transakcji planowany na początku roku… gdy stanę się już właścicielem wrócę i poinformuję jak wyglądała sprawa na finiszu.

Zostaw komentarz:

• marlej108
    odpowiedział(a)
    Chcialbym zaktualizowac nasza liste naszych dealerow.

Otóż - szczerze polecam forumowicza - Jarek104 - doskonały kontakt i obsługa, świetne ceny :-)

Poniżej dane (podaję za zgodą Jarka):

Jarosław Szułczyński, Specjalista ds. Sprzedaży
    Autoryzowany Salon i Serwis ŠKODA Polbis Auto Toruń
    TEL. KOM +48 664 496 337
    [email protected],

Zostaw komentarz:

• ruwado
    odpowiedział(a)
    Byłem odebrałem, jestem mega zadowolony!. Rafała już polecałem dwukrotnie. Teraz polecę nowy salon Zimnego na Rzgowskiej w Łodzi. O III odbierałem ze starego salonu. Citigo już z nowego! Pełen wypas. Warunki luksusowe. Miło patrzeć jak firma zasłużenie się rozwija.
    Ostatnio edytowany przez ruwado; 6444.

Zostaw komentarz:

• ruwado
    odpowiedział(a)
    Powtórnie poćwiczyłem zamówienie nowej Skody - tym razem Citigo. Tym razem interesowały mnie egzemplarze z wyprzedaży rocznika.

Najbardziej wpadła mi w oko srebrna Ambition z 2016 roku (MR 2017) z salonu:
    Auto Salon Murawski i Luzar
    ul. Jedynaka 4, 32-020 Wieliczka
    ze względu na najniższą cenę.
    Sprzedawca:
    Rafał Jarczyk
    Telefon 12 25 27 429 kom. 514 939 398
    E-mail [email protected]​
    Potwierdzam, błyskawiczny kontakt i atrakcyjna cena!!! jeszcze obniżona w pierwszej rozmowie i dołożone koło zapasowe. Polecam

I teraz: zakup - ponownie w Łodzi – ZIMNY.
    Rafał Gatczenia [email protected]
    697 083 678
    Tu na forum rafi22
    Od Rafała kupiłem też swoją O III w marcu 2015 roku. I tym razem dał mi kilka różnych wariantów z wyprzedaży i do produkcji i finalnie - autko identyczne jak w Wieliczce (MR 2017 i kolor i wyposażenie), cena identyczna plus finalnie jeszcze drobne upusty na dodatkach i dużo bliżej. Łącznie wyszło bardzo atrakcyjnie. Tak więc czekam na sygnał i niebawem ruszam znowu odwiedzić Rafała - po odbiór Citka. Polecam ponownie!!!

Zostaw komentarz:

• damian1975
    odpowiedział(a)
    Serdeczne i duże podziękowania dla kolegi danielcia za pełen profesjonalizm,pomoc i doradzanie w kwestii zakupu OIII,jak również za zrobienie bezkonkurencyjnej ceny za samochód,współpraca z takimi sprzedającymi to czysta przyjemność :!: Od wczoraj cieszę się nowym nabytkiem Tak więc gorąco polecam dokonanie zakupu u danielcia,serdecznie pozdrawiam :thank: :bow k

Zostaw komentarz:

Pracuję...